Gekoelde toonbanken

Køb gastro-køletællere af høj kvalitet online

Køletællere eller køledisker er en uundværlig del af cateringbranchen og bør derfor ikke mangle i praktisk taget nogen forretning. Køletællere sikrer, at maden, der er opbevaret i dem, har en længere holdbarhed, og at de drikkevarer, der er klar til at blive serveret, altid har den perfekte temperatur.

Hvis du leder efter gastro-køleskabe og -tællere af høj kvalitet, er du på det rigtige sted i vores butik. Vi har et udvalg af modeller i forskellige størrelser og designs. Det være sig en køledisk med en integreret vask eller et kompakt køleskab til drikkevarer - vi er sikker på at have den rette enhed til dig.

Gastro-køletællere er alsidige

Selvfølgelig behøver gastro-køletællere ikke bare give tilstrækkelig afkøling. Bortset fra det er det mindst lige så vigtigt, at den respektive model passer til det firma, hvor den bruges. For der er naturligvis en forskel, om du vil have, at indholdet præsenteres så tiltalende som muligt, eller om køledisken kun er beregnet til opbevaring af drikkevarer og mad.

Da gastro-køletællere og -tællere findes i mange forskellige designs, bør det normalt være muligt at finde den rigtige model til det tilsigtede formål uden problemer.

Hvad er vigtigt, når du køber en ny gastro-køletæller?

Hvis du vil købe en ny gastro-køletæller eller en køletæller, skal du være opmærksom på forskellige punkter. Når alt kommer til alt, skal enheden efter eget valg matche dine ideer så tæt som muligt.

Når du køber din nye gastro-køletæller, skal du være særlig opmærksom på følgende punkter:

 • Køleteknologi
 • størrelse
 • Udstyr
 • Hvilken køleteknologi skal anvendes?

  Køleenheder såsom køletællere kan udstyres med forskellige køleteknologier. Ud over konvektionskøling kan såkaldt lydløs eller statisk køling også indbygges i enheden.

  Begge varianter har både fordele og ulemper. Hvilken køleteknologi, der er det rigtige valg i dit tilfælde, afhænger først og fremmest af den fremtidige anvendelse samt dine personlige ideer om den nye køletæller.

  Køletællere med statisk køling

  I enheder med lydløs eller statisk køling er der normalt en køleenhed på ydersiden, der sikrer den ønskede temperatur inde i køletælleren. Den særlige fordel ved en tæller med statisk køling er det lave driftsvolumen.

  Derudover kan udpakkede måltider også opbevares godt i en sådan model. I en køletæller med konvektionskøling tørrer disse dog meget hurtigt ud.

  Køletællere med statisk køling har dog ikke kun fordele, men også ulemper. Den statiske køling tillader normalt ikke, at temperaturen sænkes for hurtigt. Dette er et problem, især når mad fjernes meget ofte fra enheden.

  Derudover er den øverste del af en køletæller med statisk køling altid lidt varmere end den nederste del. Denne kendsgerning bør helt sikkert tages i betragtning, når maden anbringes for at sikre den bedst mulige holdbarhed for maden.

  Køletæller med konvektionskøling

  I køleenheder med konvektionskøling sørger en ventilator for, at kold luft fordeles i det indre. I modsætning til enheder med statisk afkøling sikrer dette en stort set ensartet temperatur i hele køletælleren. Derudover afkøler konvektionskøling det indre meget hurtigt igen, efter at køletælleren er blevet åbnet.

  Køletællere med konvektionskøling har imidlertid også ulemper. For eksempel er de ret høje, hvilket nogle gange kan være en gener i gæsteværelset. Bortset fra det betyder luftstrømmen fra blæseren, at uindpakket mad tørrer hurtigere ud.

  På trods af de nævnte ulemper er de fleste gastro-køletællere udstyret med kraftig konvektionskøling. Især ved servering af drikkevarer er den bedre køleydelse en afgørende fordel i forhold til statisk køling.

  Hvor stor skal den nye køletæller være?

  Bortset fra den anvendte køleteknologi er størrelsen naturligvis et vigtigt beslutningskriterium, der skal tages i betragtning ved køb. Udvalget er stort og spænder fra kompakte køleskabe med en bredde på 60 centimeter til store gastro-køletællere, hvoraf nogle er over tre meter brede.

  Hvor stor din nye køletæller skal være, afhænger først og fremmest af den plads, du har til rådighed til at indstille den. Bortset fra det spiller den mængde drikkevarer og mad, som du normalt opbevarer i den, også en rolle i bestemmelsen af ​​den rigtige størrelse.

  Inden du køber din nye køletæller, skal du tage lidt tid og måle den fremtidige placering præcist. Når du har gjort det, kan du derefter vælge den rigtige køletæller fra os og købe den direkte online.

  Køledisker med forskelligt udstyr

  Bortset fra køleteknologien og størrelsen er det selvfølgelig også vigtigt at overveje udstyret og konstruktionen af ​​den køletæller, når du køber. Tænk nøje på forhånd, hvad du værdsætter. For eksempel, hvis du vil præsentere dine drinks for dine gæster på en mest tiltalende måde, er en model med glasdøre et godt valg. Så dine gæster kan se direkte, hvilke drikkevarer der er tilgængelige. Erfaringen har vist, at denne kendsgerning kan have en positiv effekt på salgstallene.

  Hvis din nye køletæller alligevel vil være under din tæller, er glasdøre ikke absolut nødvendige. Når alt kommer til alt, i dette tilfælde vil dine gæster alligevel ikke kunne se, hvad der er inde i køleskabet.

  Ud over modeller med forskellige døre kan du også vælge mellem apparater med eller uden vask. Denne beslutning er også din, for afhængigt af situationen på stedet kan en anden køletæller være det rigtige valg.

  Hvad koster en gastro-køletæller?

  Omkostningerne ved køb af en ny gastro-køletæller kan variere. En generel erklæring er derfor praktisk umulig. Hvis du vælger en kompakt køleenhed, finder du f.eks. Modeller, der koster omkring 1.000 euro. Hvis du derimod har brug for en meget stor køletæller, kan købsprisen hurtigt nå op på flere 1.000 euro.

  Når du køber en gastro-køletæller, er prisen på ingen måde det vigtigste kriterium. Når alt kommer til alt er det meget vigtigt, især når det bruges i catering, at den køletæller, du vælger, kan overbevise med et robust design. Overdreven sparsommelighed kan hurtigt føre til, at din nye køletæller går i stykker efter en forholdsvis kort periode og skal udskiftes.

  Hvor højt er strømforbruget til en gastro-køletæller?

  Mange elektriske apparater, såsom opvaskemaskiner, er kun tændt i en bestemt periode. Med køletællere ser det dog anderledes ud. Da de normalt er i drift hele dagen, bør deres strømforbrug ikke undervurderes.

  I princippet vil jo større din køletæller forbruge mere elektricitet. Derudover øges elforbruget, hvis køleskabet åbnes meget ofte. For så snart du åbner døren, kommer varm luft ind, som selvfølgelig skal afkøles igen.

  Rengøring af en gastro-køletæller

  Som restauratør ved du selvfølgelig, hvor vigtig hygiejne er i din virksomhed. Ligesom andet udstyr skal du selvfølgelig rengøre din køletæller regelmæssigt. Ellers kan der dannes bakterier, som endda kan udgøre en sundhedsrisiko for dine gæster. Derudover kan du med lidt omhu bidrage til den længst mulige levetid for din køleskabstæller.

  Hvis du rengør din gastro-køletæller regelmæssigt, er den tilknyttede arbejdsbyrde normalt begrænset. Brug en blød klud og et mildt rengøringsmiddel for at undgå at ridse overfladerne. Hvis din køletæller er udstyret med glasdøre, kan du selvfølgelig også rengøre dem med et normalt glasrengøringsmiddel.

  Bestil billige gastro-køletællere online

  Hvis du har brug for en ny gastro-køletæller til din virksomhed, finder du den helt sikkert i vores butik. Fordi vi tilbyder dig køletællere af høj kvalitet i forskellige designs, hvorfra du kan vælge den rigtige model.

  Bestil din nye køletæller direkte online, og få enheden leveret bekvemt af os. Hos os drager du ikke kun fordel af lave priser, men også af fremragende produktkvalitet og fremragende kundeservice, som bestemt ikke lader noget tilbage at ønske.