Mini kjøleskap

Kjøp gastro-kjøledisker av høy kvalitet på nettet

Kjøledisker eller kjøledisker er en uunnværlig del av serveringsbransjen og bør derfor ikke mangle i praktisk talt noen virksomhet. Kjøledisker sørger for at maten som er lagret i dem, har lengre holdbarhet, og at drikkene som er klare til servering alltid har den perfekte temperaturen.

Hvis du leter etter gastro-kjøledisker og -benker av høy kvalitet, er du på rett sted i butikken vår. Vi har et utvalg modeller i forskjellige størrelser og design. Det være seg en kjøledisk med en integrert vask eller et kompakt drikkevarekjøleskap - vi er sikker på at du har den rette enheten for deg.

Gastro-kjøledisker er allsidige

Selvfølgelig trenger ikke gastro-kjøledisker å gi tilstrekkelig kjøling. Bortsett fra det, er det minst like viktig at den respektive modellen passer til selskapet den brukes i. For det er selvfølgelig en forskjell om du vil at innholdet skal presenteres så tiltalende som mulig, eller om kjøledisken bare er ment for lagring av drikke og mat.

Siden gastro-kjøledisker og -teller er tilgjengelige i mange forskjellige design, bør det normalt være mulig å finne den rette modellen til det tiltenkte formålet uten problemer.

Hva er viktig når du kjøper en ny gastro-kjøledisk?

Hvis du ønsker å kjøpe en ny gastro-kjøledisk eller en kjøledisk, må du ta hensyn til forskjellige punkter. Tross alt bør enheten du velger, matche ideene dine så tett som mulig.

Når du kjøper din nye gastro-kjøledisk, må du være spesielt oppmerksom på følgende punkter:

 • Kjøleteknologi
 • størrelse
 • Utstyr
 • Hvilken kjøleteknologi skal brukes?

  Kjøleenheter som kjøledisker kan utstyres med forskjellige kjøleteknologier. I tillegg til konveksjonskjøling kan såkalt lydløs eller statisk kjøling også bygges inn i enheten.

  Begge variantene har både fordeler og ulemper. Hvilken kjøleteknologi som er det riktige valget i ditt tilfelle, avhenger fremfor alt av den fremtidige applikasjonen, samt dine personlige ideer om den nye kjøledisken.

  Kjøledisker med statisk kjøling

  I enheter med lydløs eller statisk kjøling er det vanligvis en kjøleenhet på utsiden som sørger for ønsket temperatur inne i kjøledisken. Den spesielle fordelen med en teller med statisk kjøling er det lave driftsvolumet.

  I tillegg kan utpakkede måltider også lagres godt i en slik modell. I en nedkjølt benkeplate med konveksjonskjøling, vil disse imidlertid tørke ut veldig raskt.

  Kjøleteller med statisk kjøling har imidlertid ikke bare fordeler, men også ulemper. Statisk kjøling lar vanligvis ikke temperaturen senkes for raskt. Dette er et problem, spesielt når mat fjernes veldig ofte fra enheten.

  I tillegg er den øvre delen av en kjøledisk med statisk kjøling alltid litt varmere enn den nedre delen. Dette faktum bør absolutt tas i betraktning når du plasserer maten for å sikre best mulig holdbarhet for maten.

  Kjøleteller med konveksjonskjøling

  I kjøleenheter med konveksjonskjøling sørger en vifte for at kald luft fordeles i det indre. I motsetning til enheter med statisk kjøling, sørger dette for en stort sett jevn temperatur i hele kjøledisken. I tillegg kjøler konveksjonskjølingen interiøret ned igjen veldig raskt etter at kjøledisken har blitt åpnet.

  Kjøleteller med konveksjonskjøling har imidlertid også ulemper. For eksempel er de ganske høye, noe som noen ganger kan være til sjenanse på gjesterommet. Bortsett fra det, betyr luftstrømmen fra viften at uinnpakket mat tørker ut raskere.

  Til tross for de nevnte ulempene er de fleste gastro-kjøleteller utstyrt med kraftig konveksjonskjøling. Spesielt når du serverer drikke, er bedre kjøleytelse en avgjørende fordel i forhold til statisk kjøling.

  Hvor stor må den nye kjøledisken være?

  Bortsett fra kjøleteknologien som brukes, er størrelsen selvfølgelig et viktig beslutningskriterium som må tas i betraktning når du kjøper. Utvalget er stort og spenner fra kompakte kjøleskap med en bredde på 60 centimeter til store gastro-kjøledisker, hvorav noen er over tre meter brede.

  Hvor stor den nye kjøledisken din skal være, avhenger først og fremst av plassen du har tilgjengelig for å sette den opp. Bortsett fra det, spiller mengden drikke og mat du vanligvis lagrer i den også en rolle i å bestemme riktig størrelse.

  Før du kjøper den nye kjøledisken din, må du ta deg litt tid og måle den fremtidige plasseringen nøyaktig. Etter at du har gjort det, kan du velge riktig kjøledisk fra oss og kjøpe den direkte online.

  Kjøledisker med forskjellig utstyr

  Bortsett fra kjøleteknologien og størrelsen, er det selvfølgelig også viktig å vurdere utstyret og konstruksjonen til kjøledisken når du kjøper. Tenk nøye på forhånd hva du setter pris på. Hvis du for eksempel vil presentere drinkene dine for gjestene på en mest tiltalende måte, er en modell med glassdører et godt valg. Så gjestene dine kan se direkte hvilke drinker som er tilgjengelige. Erfaringen har vist at dette kan ha en positiv effekt på salgstallene.

  Hvis den nye kjøledisken din vil være under disken din uansett, er ikke glassdører absolutt nødvendig. Tross alt, i dette tilfellet vil ikke gjestene dine kunne se hva som er inne i kjøleskapet.

  I tillegg til modeller med forskjellige dører, kan du også velge mellom apparater med eller uten vask. Denne avgjørelsen er også din, for avhengig av situasjonen på stedet kan en annen kjølteller være det riktige valget.

  Hva koster en gastro-kjølteller?

  Kostnadene ved å kjøpe en ny gastro-kjøledisk kan variere. En generell uttalelse er derfor praktisk talt umulig. Hvis du velger en kompakt kjøleenhet, finner du for eksempel modeller som koster rundt 1000 euro. Hvis du derimot trenger en veldig stor kjøledisk, kan kjøpesummen raskt komme opp i flere 1000 euro.

  Når du kjøper en gastro-kjøledisk, er prisen på ingen måte det viktigste kriteriet. Tross alt er det veldig viktig, spesielt når det brukes i catering, at den kjølte telleren du ønsker kan overbevise med en robust design. Overdreven sparsommelighet kan raskt føre til at den nye kjøledisken din blir ødelagt etter relativt kort tid og må byttes ut.

  Hvor høyt er strømforbruket til en gastro-kjøleteller?

  Mange elektriske apparater, som oppvaskmaskiner, er bare slått på i en viss periode. Med kjøledisker ser det imidlertid annerledes ut. Siden de vanligvis er i drift hele dagen, bør ikke strømforbruket deres undervurderes.

  I prinsippet vil jo større kjøletelleren din forbruke jo mer strøm. I tillegg øker strømforbruket hvis kjøleskapet åpnes veldig ofte. For så snart du åpner døren, kommer varm luft inn, som selvfølgelig må kjøles ned igjen.

  Rengjøre en gastro-kjølteller

  Som restauratør vet du selvfølgelig hvor viktig hygiene er i din bedrift. Akkurat som annet utstyr, må du selvfølgelig rengjøre kjøledisken din regelmessig. Ellers kan det dannes bakterier, som til og med kan utgjøre en helserisiko for gjestene dine. I tillegg kan du med litt forsiktighet bidra til lengst mulig levetid på kjøleskapstelleren.

  Hvis du rengjør gastro-kjøledisken din regelmessig, er den tilhørende arbeidsmengden vanligvis begrenset. Bruk en myk klut og mildt rengjøringsmiddel for å unngå riper på overflatene. Hvis kjøledisken din er utstyrt med glassdører, kan du selvfølgelig også rense dem med et vanlig glassrengjøringsmiddel.

  Bestill billige gastro-kjøledisker på nettet

  Hvis du trenger en ny gastro-kjøledisk for din virksomhet, finner du den i butikken vår. Fordi vi tilbyr kjøledisker av høy kvalitet i forskjellige design hvor du kan velge riktig modell.

  Bestill din nye kjøledisk direkte på nettet og få enheten levert av oss. Hos oss drar du ikke bare fordel av lave priser, men også av utmerket produktkvalitet og utmerket kundeservice, noe som absolutt ikke lar noe være å ønske.