Skjenkepropper

Høykvalitets flaske pourers kjøpe online

Sterke flaske pourers er en uunnværlig verktøy som ikke bar bør være uten. De praktiske brandy pourers er tilgjengelige i forskjellige utførelser for nesten alle flaske formater, og muliggjøre en jevn utmatning av sprit i den ønskede mengde.

Hvordan virker en flaske tut arbeid

flaske tuten er en liten feste som er plassert på den åpne flaske. Gjennom åpningen av porsjoneringsinnretningen, kan drikkevaren strømmer ut av flasken ved en tilpasset hastighet. Strømningshastigheten for vanlige flaske pourers er ofte en ventil liter pr sekund. Det er imidlertid også påvirkes av den respektive væske, og kan derfor variere. Bortsett fra utløpsrøret, en flaske tut vanligvis har også et lufthull. Dette hindrer et undertrykk i å utvikle seg i løpet dispensering. Dette hjelper til å fjerne den korrekte mengde, så vel som for å unngå et uønsket fall ved å lukke den med en finger etter fylling av et glass for eksempel. Ved fylling ringsprosessen utsettes flasken tuten skal holdes med en finger slik at den ikke utilsiktet kan gli ut av flasken.

portioners er særlig praktisk

I tillegg til konvensjonelle flaske tuter, er det også såkalt portioners . Disse funksjon i henhold til et lignende prinsipp. Men de er i tillegg utstyrt med en liten ball. Kule sikrer at bare en viss mengde kan strømme ut av hver enkelt tapping og deretter lukker åpningen til flasken settes tilbake oppreist.

flaske pourers i forskjellige utførelser

Flaske tuter er tilgjengelige for alle typer flasker i mange forskjellige former og materialer. Stopperen som lukker flasken er enten laget av plast, silikon eller kork. Flaske pourers med en korkpropp naturligvis se spesielt attraktiv. Imidlertid, over tid de tar på aromaer av drikke og derfor må skiftes regelmessig. I denne forbindelse, plast og silikon som regel vise seg å være mer holdbare. Resten av flasken tuten er vanligvis laget av plast eller rustfritt stål. Messing modeller er også tilgjengelige, men disse er ikke egnet for sure væsker.

flaske pourers for alle behov i butikken vår

pourers, portioners eller pourers for krydret sauser - du finner dem i vår butikk - du flaske pourers for alle behov. Bestill modell du velger praktisk online og dra nytte av korte leveringstider, gunstige priser og highbr produktkvalitet.