Vindispenser

Filter

varme drikker

mulled utstyr for kommersiell bruk

Oppdag vår gløgg fagfolk   den elektriske pumpen og kranen strømningshastighet på 100 l / h, som er oppvarmet i to rader med to ventiler er tilgjengelige, eller tre rader med tre kraner. De har en variabel temperatur som er egnet til uendelig 35 ° C til 85 ° C og varm for alle typer av alkoholholdige drikkevarer. Takket være enkel konstruksjon, er de klare til bruk og kan også brukes til å tjene mulled wine   Etter passende modifisering. Kroker på dreneringssumpen 520 mm dype, egnede sugeslanger i vår nettbutikk er også tilgjengelig. Vår "hot fat" er en enhet KEG forvarmet spesiell form av drikken moro, som også er en elektrisk pumpe og to ventiler. I tillegg til utstyr av høy kvalitet som vårt utstyr mulled Ignite "hot tap" av sin behagelig vinter utseende.

Tilbehør til vin Uunnværlig Dispensere

I våre spilltilbehør for vinen vil gjøre deg varme steiner og varm drikke til forhandlere rørledning 2 og linje 3   finne leverer elektrisk pumpe. Vi tilbyr også et utvalg av tilbehør for tolinjers varm drikke salgsautomater operert med en matepumpe med gass. Settet inneholder også CO2-flasken og nbsp; og en reduksjonsventil. Vi tilbyr også drinker og rør stige nettsteder. Stigerøret er koblet til drikken er festet som driver pumpen for å pumpe drikkevare fra beholderen sammen med dispenseren. Søppel forbindelseshylse, som er skrudd til legemet og med et spesielt belegg, det ideelt for varmefordeling av vin.

perfekt varm drikke gløgg distributør

I stedet brukerne stadig deilige varme drikker som gløgg eller vin. Spesielt lett er det å håndtere varme drikker med en vin distributør av profesjonell glans. På grunn av sin kraftige enheter, gløgg kan på rekordtid og unngå ventetiden for kundene og kan nbsp brukes.

hvor varmt manifold feil

Uten gløgg fordeling er nødvendig for å varme opp varme drikker i en kjele, der temperaturen og Fjern båndet ved hjelp av   det er tungvint, tidkrevende og forbruker effekt som kreves. Distribusjon av gløgg, men kan være direkte oppvarmet av den varme drikkevarebeholderen og umiddelbart før administrering. For dette formålet, er selvgjeng enheter gløgg vanligvis med en varmekilde, temperaturen vil bli utstyrt fleksibelt justeres.

Fordeler med gløgg distributør

Kettle bar. I stedet for bare en del av den varme vinen varmes i varmt vin dispenser. Det er mye raskere og sørger for at du begynner gløgg etter noen minutter Serveres. Bør også mulled varmes opp over tid. På denne måten unngår vi fordamping av alkohol og sukker caramelize den inneholder.
Videre gir ingen skadelige stoffer som kan dannes med økende varighet av oppvarmingsprosessen.

fleksibel temperaturregulering av varm glede vin

Professional kan eltet vin spring angi temperaturen
drikkevarer strømmet fleksibel. Avhengig av modell, kan du stille inn glidebryteren til 85 grader generelt og alltid tjene kundenes drikke helt kurert.

S vin fordelere bakken kan være fleksibel

Også Benevnelse gløgg dispenser er egnet for ulike drikker. Avhengig av modell, kan du bruke enheten, for eksempel til barn med punsj forberede gløgg, varm sjokolade, grog, og mange andre varme retter. En gir maksimal fleksibilitet for distribusjon av gløgg og lar deg tilpasse produktet til kundens ønsker.

Selgere av vin blandet fagfolk for alle behov

Vår kraftige oppvarming av vann". tilbyr enheter som tradere volum til 100 liter i timen og er i stand til å varme opp drikken til 75 grader. med en slik dispenser av varm vin er godt utrustet, i rushtiden, og kan betjene kundene varm, uten å miste tid drinker.

Distributors mulled Professional for små mengder

Til etterspørselen etter varm drikke for å redusere gløgg profesjonelle tradere med en lavere oppløsning for å finne ferdigheter. Denne innretning kan oppvarmes til 35 liter per time, 75 °, og støping. Smaken og temperatur gløgg blader ingenting fra disse distributørene gløgg selvfølgelig å være ønsket.

Vin dispenser klebemiddel av kompressorer og pumper elektrisk

Du kan velge. I vår butikk mellom varm vin dispenser fra luftkompressor og en elektrisk pumpe. Begge versjonene tillate spenningsfordelingen av gløgg og andre varme drikker.

Vin-klebende tappe enheter av ett, to eller tre linjer

Du kan velge å gløgg distributør   Anordning i samsvar med ett, to eller tre linjer som er nødvendig. Du har din valg av antall kraner forhandler.   De bør være utstyrt, og derfor modellen kan velge den beste for dine behov

Koble gløgg distributør riktig

Tilkobling og bruk av gløgg dispenseren er vanligvis enkel og krever ingen teknisk kunnskap. Så lenge du følger instruksjonene, kan du knapt gå galt og starte normalt etter et par minutter på å skrive. Imidlertid er det viktig å ta hensyn til den type beholder til hvilken det ønskede mønster er egnet. Dette er enheter for beholdere flammesikre for å samle inn, så vel som handels gløgg beholdere for prøvetaking er ikke motstandsdyktig mot trykk, slik som bokse.

Salgs tradere gløgg spesialister

Hvis julemarkedet, et ukentlig marked eller catering selskap - distributør av vin varme i vinter. Det gjør det lettere å gjøre jobben din og kan gi sine kunder med deilig varm drikke på samme tid er tilgjengelig uten å vente. Hvis du ønsker å høste fordelene av en slik enhet og kjøpe gløgg forhandler, har du kommet til rett sted. Fordi i vår butikk vil du finne et bredt utvalg av forskjellige stiler, slik at du kan bestille akkurat den enheten som passer dine behov. Bestill varm vin forhandlere dagens valg og har en pålitelig og rask levering.