Koblinger John Guest

John Guest drikke Technology

John Guest er en produsent av høykvalitets slanger og koplinger for forskjellige anvendelser. I tillegg til produktene for oppvarming og sanitær, komprimert luft og pneumatikk
samt produkter for spesielle anvendelser, selskapet produserer også et stort utvalg av produkter for drikkevare teknologi.

Slanger fra John gjest

Ved å tappe øl, bruk bare egnet øl linje tubing og nbsp; med passende diameter. I vårt sortiment finner du både trykkluftslanger og øl slanger fra John Gjest.
Beer slangene må være mat-trygg. Dette sikrer at øl ikke kan bli forurenset når den kommer i kontakt med slangen. Selvfølgelig dette er tilfelle med slangene fra John Guest Beverage Technology, slik at ingenting står i veien for perfekt øl nytelse.

Skrue og pluggforbindelser fra John gjest

For å koble øl eller trykkluftslangene til kranen system eller å få kontakt med hverandre, selvfølgelig du også trenger de rette kontaktene. Avhengig av behov, kan du bruke plugg eller skrue tilkoblinger fra John Gjest.
I tillegg, i vår John Guest butikken er det rette tilkoblinger samt vinkelkontakter samt trippel distributører og T-kontakter for at Koble fra springen system er tilgjengelig.
for optimalt feste pluggtilkoblinger på slangene, er det best å bruke en passende låsering i området fra John Guest Beverage Technology.

John Guest Beverage Teknologi - bevist kvalitet for doseringssystemet

Enten slanger, adaptere eller tilkoblinger - med John Guest drikke Technology du gjør en god beslutning i alle fall for tilkobling av doseringssystem. Utvalget av den
produsenten kjennetegnes av høy kvalitet. Produktene for drikkevare teknologi er ikke bare mat-trygg, men også robust, slik at du kan stole på lengst mulig
levetid.

Kjøp John Guest drikke Teknologiske produkter

Du kan kjøpe en rekke John Guest produkter i vår butikk. Disse inkluderer andre øl slanger, pluggforbindelser, skrueforbindelser og sikringsringer i forskjellige formater og størrelser.