Kjøkkenvask

Høy kvalitet stålvask for storhusholdninger

Hygiene er meget viktig i kjøkken. Det er således ikke tilstrekkelig å koble en passende dispenser, og å tørke av telleren med en fuktig klut fra tid til annen. En vask er en del av den grunnleggende utstyr. For å møte de strenge kravene i storhusholdninger, anbefales det å en robust gastro vask laget av rustfritt stål sette. Fordi dette er spesielt ufølsom og lett å rengjøre. I vår butikk finner du et utvalg av høykvalitets rustfritt stål synker i forskjellige størrelser samt matchende tilbehør som avløpsventiler eller deksel.

Gastro synker må tåle mye

I forhold til vasken i ditt eget kjøkken, en vask i catering bransjen er vanligvis utsatt for betydelig høyere belastninger. Det er derfor viktig at en gastro vask er så robust som mulig. Ellers vasken vil ikke vare lenge og må byttes ut etter en kort tid. å unngå dette, er kjøkkenvasker laget av høykvalitets rustfritt stål. Dette gir mage- Sink nødvendig stabilitet, slik at det er vanligvis ingen hindring for pålitelig bruk over mange år. Hvis du planlegger å kjøpe en vask for din restaurant eller bar, bør du derfor være sikker på å bruke en passende modell. Med rustfritt stål gastro synker, som vi tilbyr i vår nettbutikk, vil du definitivt gjøre et godt valg.

Rustfritt stål oppvaskkum for perfekt hygiene

Hvis du jobber i catering handel, vet du sikkert hvor viktig perfekt hygiene er. Enten teller, dispenser eller retter og briller - har du alltid å sikre at alt er rent, slik at ingen bakterier eller andre mikroorganismer kan spre Ellers før eller senere vil de forbli Gjestene ut. og det er også berettiget problemer med helseavdelingen. En eller flere rustfritt stål synker er derfor en del av den grunnleggende utstyr i hver catering virksomhet Fordi dette gjør at du kan vaske mat samt Rengjøring briller betaler. Samtidig, produksjon av robust rustfritt stål sikrer også at gastro kjøkkenvasken selv er veldig lett å rengjøre og vedlikeholde. at du og dine ansatte ikke kan bruke kjøkkenvasken til å vaske hendene og du må gi en egen vask for dette formålet, sannsynligvis sier seg selv, og bør derfor bare nevnes på dette punktet for fullstendighetens skyld.

Gastro kjøkkenvask for optimal arbeidsprosesser

I hverdagen i storhusholdninger det kan noen ganger være ganske stressende. Hvis kundevolum er spesielt høy igjen, er det desto mer viktig at alle arbeidsprosesser passer perfekt. Dette påvirker ikke bare tjenesten til kundene, men også tilsynelatende sekundære saker Aktiviteter slik som hygienetiltak. Med riktig rustfritt stål gastro vask, du kan sikre at alt fungerer greit.

Gastro synker også et godt valg for privat bruk

Selvfølgelig, er de mulige anvendelser av en vask for gastronomi er ikke begrenset til profesjonell bruk. I tillegg, vask en lettstelt gastro laget av solid rustfritt stål er også et utmerket valg for privat bruk. Hvis du ønsker å sette opp en fest kjeller, for eksempel, vil du selvfølgelig må den under annet også en spyleanlegg. Med en profesjonell vask, velger du en spesielt høy kvalitet for dette formålet. Fordi en gastro vask i rustfritt stål er stabil, holdbar og lettstelt, slik at den kan brukes i partiet kjelleren for en vil gi pålitelige tjenester i lang tid. Samtidig, innkjøpskostnadene for en slik vask er håndterbare. Så du trenger ikke å sprenger budsjettet, og til tross for en robust vask for fagfolk, har du fortsatt nok penger til å kjøpe en øl trykk, for eksempel.

Kjøp rustfritt stål kjøkkenvasker online

Hvis du er ute etter en robust gastro vask i rustfritt stål , har du kommet til rett sted. Det beste å gjøre er å bestille vasken av ditt valg direkte online fra oss i butikken og dra nytte av lave priser og pålitelig behandling av din kjøp og korte leveringstider.

For å kunne bruke den nye vask så raskt som mulig, anbefaler vi at du også for riktig tilbehør, for eksempel en dreneringsventil. Selvfølgelig vil du også finne dette i vår butikk.