Tappetårn

Filter

I gastronomi, men i økende grad også i den private sektor, øl ikke lenger er tappet med en enkel kran. Øl tårnene er et virkelig blikkfang i baren på hver pub, klubbrom og hjemme. Utleverings tårn i forskjellige høyder av ditt valg er montert på baren, vanligvis inkludert en dryppskål. I løpet av en slange er utleverings kolonne med kranen forbundet.

Beer tårnet dispenser for ditt valg

Hos oss vil du finne øl tårn for private hobby kjelleren eller gastronomi i forskjellige størrelser. Alle modeller er optisk meget attraktiv og gi taproom en elegant strøk maling. Elegant modeller laget av krom eller rustfritt stål, matt eller polert er tilgjengelig med en eller to linjer. Noen av dispenseringstårnene kan skrues direkte på tønne lukning.

A øl dispenseringstårn er tilgjengelige i en rekke utførelser, med enkle og doble linje versjoner dominerende. I gastronomi sektor, spiller det visuelle inntrykket av doserings tårnene en spesiell rolle, fordi de skal samsvare disken og reflektere stilen på restauranten. Ofte utleverings tårn danner sentrum av telleren, bak hvilken huseier tjener sine gjester. Høy kvalitet modeller fremstilt av rustfritt stål eller krom skikket til nesten alle interiør.

Hvis du ønsker å være mobil på veien, piknik pumper er alternativet for på veien. Med enkel piknik pumper med stempel trykk tappingen kan begynne direkte uten en CO2-flaske . Så du kan også nyte velsmakende, frisk øl på grillparty eller på en tur til stranden.

Teknologi for øl   tårnene  

I tillegg til det visuelle utseende, bør du også ta hensyn til teknologi, samt en finish av høy kvalitet. Springen, hvorfra øl strømmer ut, er koblet til tappe tårnene. Du bør alltid sørge for at uttaks tårnet og trykk er grundig rengjort. I tillegg bør tilstrekkelig kjøling sikres slik at øl ikke kommer ut av springen for varm. Varm øl har den ulempe at den danner en rekke skum.

utdelings tårnene er av høy kvalitet og teknisk oppdatert. Således utleverings tårn er ikke bare en virkelig blikkfang. Optikk og teknologi gjør ølet smaker mye bedre. Spesielt i den gastronomiske området, er uttaks tårnet en gallionsfigur av restauranten, som du ikke bør spart på.