Tappetårn med kjøling

Filter

Tap systemer er dispenseringssystemer med drikkevarer som er fylt i et glass fra lagringsbeholdere som tønner og tanker. Tap systemer komplette sett bestå av en kran, en armatur for å koble fat, tønner, så vel som en pumpe eller en trykkgassbeholder med CO2 og en reduksjonsventil. Det er viktig at de store systemer, som er tilgjengelig med opptil fire linjer, ha en CO2 styreledning og har en tilhørende kjølesystemet. Med riktig utstyr og trykke teknologi, er svært lite øl tapt. Imidlertid kan kranen spesielt lett bli forurenset med bakterier. Derfor bør du alltid ta hensyn til en veldig god renslighet og i catering handel visse regler må holdes på dette.

Små dispensersystemer

I tillegg til de store tappesystemer i puber, vi har også små pek systemer som også er egnet for privat bruk. I vennekretsen, øl kraner er også en fin gave til neste bursdag - slik at du kan trykke øl på festen med en gang! Liten peke systemer, for eksempel en øl tilfelle, er enkle å koble til og øl kan nytes i løpet av få minutter. De er derfor også et godt alternativ for hobby kjelleren. Mange systemer er laget av rustfritt stål og har en dryppskål. Noen modeller har et enkelt pluggtørrkjøler og en termostat som gir informasjon om den riktige temperatur. Vi har matchende tilbehørssett for nesten alle tappesystemer og selv for små og store reparasjoner, vil du finne de riktige reservedeler i vår butikk.

Noen av de små tappe enhetene er transportable. Men for de som virkelig liker å være mobil, er en piknik pumpe ideal. På en grill tur til sjøen, kan tappe starte umiddelbart uten CO2 flaske! Pumpen er bare plassert på den tønne hetten. For partiet dunker er det en spesiell tappesystem.

Kjøle

Egal, enten de er store eller små trykk og uansett om privat eller profesjonell bruk: Ølet skal være hyggelig og kul. Derfor vil du finne ulike måter kjøling i denne kategorien. Vannkjølere kan plasseres under disken og for fatøl det er kjøleskap i riktig størrelse. Også flyte kjølere og tørrkjølere er tilgjengelige. Kjøling er ikke bare viktig for lagring bør øl forblir kjølig helt opp til glasset. Fordi bare hvis det renner ut av springen ved riktig temperatur kan du trykke på den med en fin leder av skum.