Lindr Pygmy 20

Filter

Lindr Pygmy 25

Med den kompakte ølkjøleren Pygmy 25 fra Lindr, velger ølelskere et høykvalitets tappesystem som muliggjør perfekt ølglede selv ved private anledninger.

Perfekte tappresultater med ølkjøleren Lindr

Pygmy 25 fra Lindr er en profesjonell modell som du kan helle perfekt avkjølt øl i private områder. Det kompakte tappesystemet er det perfekte valget, for eksempel å servere gjestene nyappet fatøl på neste grillfest.

Bortsett fra det, er Lindr Pygmy 24 også egnet for mindre cateringvirksomheter. Trekkkapasiteten til modellen er 30 liter i timen, slik at ganske mange gjester kan underholdes uten lange ventetider.

Pygmy 25 fra Lindr scorer også med sin moderne kjøleteknologi, som sikrer høy energieffektivitet. I tillegg er den utstyrt med en kraftig termoblokk. Det tar mellom to og fire minutter før det første glasset med øl kan tappes.

Ti minutter etter igangkjøring kan Lindr Pygmy 25 ølkjøler endelig brukes til å tappe flere kalde øl etter hverandre. Selv med et spontant besøk trenger du ikke å la gjestene vente lenge på ølen sin.

Hvorfor Lindr Pygmy 25 er et godt valg

Som ølelsker vet du godt at øl fra flasken ikke kan matche fersk øl fra kranen når det gjelder smak. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare besøk på restauranten, men også private arrangementer.

Hvis du vil underholde gjestene dine med fatøl i ditt private område, er det selvsagt ikke verdt å kjøpe en dyr øldispenser med en tappekapasitet på rundt 100 liter og mer. I stedet anbefaler vi å kjøpe en kompakt ølkjøler, som Pygmy 25-modellen fra Lindr.

Doseringssystemet av høy kvalitet fra produsenten fra Tsjekkia skårer med en solid konstruksjon og et attraktivt design som garantert vil kutte en fin figur i festlokalet ditt. Med Lindr Pygmy 25 kan du være sikker på at du vil ha glede av dispenseringssystemet ditt i lang tid og at de høyeste hygienestandardene blir oppfylt.

De største fordelene med Pygmy 25 fra Lindr på et øyeblikk:

 • Kompakt design for plassbesparende installasjon
 • Energieffektiv takket være moderne kjøleteknologi
 • Slitesterk og robust takket være rustfritt rustfritt stål
 • Ukomplisert igangkjøring
 • Mellom to og fire minutter til første øl
 • 30 liter kald øl i timen
 • Perfekt for profesjonell utlevering av resultater i privat sektor
 • Kjøp en Pygmy 25 øldispenser fra Lindr

  Med Pygmy 25 fra Lindr, kjøper du en øldispenser som garantert vil imponere dine gjester til neste private fest eller feiring i klubbhuset.

  Du kan selvfølgelig også kjøpe riktig tilbehør til Pygmy 25 fra Lindr i vår butikk, for eksempel ølslanger, slik at du kan sette i gang det nye doseringssystemet ditt uten forsinkelse.