Termostater

Termostater har til oppgave å opprettholde romtemperatur eller temperaturen til kjølesystemet ved et visst antall grader. Dette er spesielt viktig med øl, fordi bare kald øl smaker veldig bra. Og for å holde drikken ved optimal temperatur allerede under kjøling, termostater er meget praktisk.

Temperaturregulator

Termo er temperaturkontroller som bruker følere for å registrere den aktuelle omgivelsestemperatur. Termostater kan også brukes til å sette et settpunkt som skal nås til enhver tid. Termostater styrer derfor romtemperaturen, uavhengig av om det er i kjølelager eller drikke kjøligere. Termostater er ofte installert direkte i kjøleanlegg, og er derfor en av de mest viktige komponentene i systemet.

En is termostat måler temperaturen på isen opp til 12 ° C. En avrimingstermostat gir en alarm når det er for varmt. Og universelle kjøleskap kontrollere indikere temperaturen i fryseren. Termostater hjelp ikke bare i storhusholdninger, men også i private husholdninger å betjene et kjølig, friskt øl når som helst.

Riktig øltemperatur

Målet er å bruke termostater for å holde ølet ved en perfekt temperatur under avkjøling. Tross alt, som ønsker varm øl i et glass? Øl smaker raskt bedervet og foreldet når det er for varmt. Som regel bør en øl bli servert på sju til ni grader, dvs. kjøleskapstemperatur, og på varme sommerdager kan det være litt kjøligere. Hver øl trenger en litt annen temperatur for å utvikle sitt fulle smaken. Med termostater kan du derfor justere kjøle perfekt til "din" type. En Pils smaker best på sju til ni grader, mens sterkere typer som sterke øl kan være litt varmere, lettere øl litt kjøligere.

Beer bør alltid ha riktig temperatur, ikke for varmt, ikke for kaldt. Hvis øl er for varm, blir for mye skum produsert. Det er derfor det er mange kjøleanlegg. Med termostater så sjekke om drikken har nådd den ønskede temperatur.

Beers bør aldri bli kjøles eller varmes opp for raskt. Trikset med å sette øl i fryseren for en kort tid er derfor ikke anbefalt. Det er bedre å bruke termostater for å sikre den ideelle temperaturen fra begynnelsen. Øl er best lagret i kjølige og mørke omgivelser, for eksempel i kjelleren. Også her er det viktig å sikre korrekt omgivelsestemperatur.