Tilbehør tappetårn

Filter

All-round øl glede med en rekke tilbehør. Vi bærer reservedeler, rengjøringsmidler og verktøy for øl dispenser. Ikke bare i gastronomi, men også med privatpersoner øl er ofte og gjerne drukket. Flere og flere hobby bryggere er å skape sine egne typer øl og selvfølgelig, er øl tappet hjemme. I tillegg er det klubbhus over hele landet som ønsker å levere sine medlemmer med friskt øl uke etter uke. For en velsmakende øl glede vil du finne akkurat det riktige tilbehøret her!

Praktiske hjelpere og reservedeler

rekke større og mindre hjelpemidler letter tapping. Adaptere gjør, for eksempel små 5-liters dunker for å være koblet til et dispensersystem. Takket være øl trykk du kan fjerne øl slange - øl restene trygt lagret i tønne. Nå kan du trykke friskt øl i små kvanta og en tilbakeslagsventil sikrer ren tapping. Hvis noe forblir i tønne senere, kan du erstatte ventilasjonspluggen på tønne med en plugg for adaptere. Adaptere og plugger er ideelle for privat bursdagsfest i festlokale.

I tillegg til rensing av kranen system og utstyr, spørsmålet om den riktige øl temperatur er alltid i rommet. Normalt vi ønsker kald øl, men noen ganger drikke må varmes opp for å nå riktig drikking temperatur. Dette er mulig med en øl varmere med en rustfritt stål stativ. Øl bør alltid bli servert ved kjøleskapstemperatur. Ved sju til ni grader det kan også bli utnyttet godt og danner en fin hode av skum.

Av og noe må repareres eller skiftes ut i springen. I tillegg til verktøy og sel, vil du også finne en erstatning springen for tabellen springen kolonnen. Før neste reparasjon, bare ta en titt rundt i vårt sortiment - du vil sikkert finne passende reservedel!

De siste trendene

Brewing øl kan være en hundre år gammel tradisjon, men også her er det alltid nye oppfinnelser og trender. En av dem er Feeling Tube - den nyeste trenden i øl tapping. Denne tabellen kranen er plassert på bordet og roteres slik at det er rett foran gjesten. Nå øl, cola, juice eller til og med vodka, vin og drinker kan fylles i. Tre liter passe inn i Feeling Tube tabellen dispenser. Spesielt i diskoteker, bowlingbaner, uteserveringer eller erfaring restauranter denne dispenser er den absolutt trend!