Tilbehør 5 liter fat

De små fem-liters parts kegs er den klassiske for hver bursdag eller Farsdag utflukt, også her er det mange tilbehør til deilig øl nytelse. 5 liter parti kegs er tilgjengelig fra en rekke bryggerier og i motsetning til flasker og bokser, disse er innskuddsfrie. Videre rydding er enklere: det er ikke flasker overalt etter festen. Spesielt for fester hjemme eller i sommer når grilling, de 5 l fat er ideelle. Alle kan tappe øl på vilje. En høy kvalitet dispenser.   er en lønnsom investering, spesielt for hobby bryggere eller de som regelmessig organisere en hagefest

Høy kvalitet tilbehør

adaptere for fem-liters fat er laget av metall og gir derfor meget stabil. Fatene kan således kobles til et konvensjonelt tappesystemet. Takket være den øl dispenseren kan man også fjerne øl linje røret   i tappesystemet. En ikke-returventil gjør det mulig for en ren tapping. Så du kan trykke friskt øl i små mengder. For fem-liters fat med ventileringspluggene det finnes plugger som kan brukes sammen med en adapter.

liten trykk reduksjoner for CO2-kapsler, som også kan være direkte koblet til adapteren eller tønne lukning, er også brukbare. Selvfølgelig, spesial carbondioxydkonsentrasjoner kapsler.

Kjøle av de 5 l parti fat

På grillfesten du vil ha kald øl, selvfølgelig. Varm øl smaker ofte bedervet og blid, men kjøling de små dunker er ikke alltid lett. Derfor, kjøling Hylsene er praktisk, som er ganske enkelt lagt rundt fat. De jobber selv uten elektrisitet. Små tønne øl kjøleskap med kompressor lover permanent kjøling. Du kan også trekke frisk øl direkte på enheten!

Til tross for den beste kjøling, øl skal drikkes raskt, ikke bare fordi det rett og slett smaker best fersk. Etter noen dager, avhengig av lagringstemperaturen, bakterier og bakterier form og resten av øl bør kastes.

part dunker mobil

Og hvis du ønsker å være mobil med partiet tønne, mobil dispenser   sett er perfekt. Dispenser   med skum-knappen, lite press redusering, adapter og forsegling garantert beste øl nytelse. Tegning på fem-liters fat av partiet er også mulig med kraner med håndpumpe eller CO2 automatisk.

Men du bør ikke kaste tønner, fordi de produserer mye skum, som du bare kan unngå senere ved å helle i svært sakte. For høyt trykk frembringer også skum, slik at en liten trykkreduksjonsventil er anbefalt.