Tappetårn

Filter

En god øl er tappet på noen få minutter, og med profesjonell tappe utstyr og tilbehør det smaker enda bedre. Flere og flere øl elskere og hobby bryggere ønsker å tappe øl hjemme, og selv i klubbhus et dispensere   er en del av varelageret. Fatøl av noe slag overbevise med riktig karbondioksidinnhold og et hode av skum som "glasur på kaken". Det er viktig at øl dispensere og tilbehør er av god kvalitet og at du rense systemet jevnlig, men selv med god rengjøring av øl bør aldri komme i kontakt med kranen. Du kan bestille øl dispensere,  . Tilbehør og rengjøringsmidler direkte fra oss på nettet

profesjonelle Beer dispensere  

I en pub, øl kraner er rett og slett et must, og hjemme, øl kraner er høydepunktet av hvert parti. Selv tappe øl er rett og slett moro! Imidlertid må hvert trykk riktig justert før bruk. Du bør være spesielt oppmerksom på CO2-press, fordi sikkerheten kommer også først når du tegner øl, slik at du kan tegne din første øl i fred. For øvrig, øl smak best når det er nylig trukket og ikke pre-tappet og deretter helt sammen.

Høyre Øl Dispensere

For det første holder den øl glass diagonalt under øl dispensere   og åpne kranen. Mens fylle glasset du flytte den sakte inn i en vertikal posisjon. Når glasset er ca 2/3 full, lukke dispenseren   og la ølet hvile en kort stund for å la skum for å bosette. Når du setter glasset på igjen, øl går inn i glasset på kanten og du fylle ølglass til kanten. Et unntak fra denne regelen er gamle og hvite øl, som bør bli utnyttet på en gang. Mange øl dispensere har også et skum-knappen, som du kan forme hodet av skummet litt mer.

Hvis glasset er for tørr, mye skum og bobler vil danne, så du bør skylle glasset før tapping. Selv en dispenser   som ikke er helt åpnet vil føre til mye skum til skjemaet og hvis kranen trykket er for lavt, vil ingen skum dannes i det hele tatt. Den ideelle øl temperaturen er seks til syv grader. Termostater og annet tilbehør, hjelpe deg med å tegne den perfekte øl.