Øl slange

slanger koble øl tønne med dispenseringssystem. Takket være moderne rustfritt stål tønne dunker, kommer øl i springen nesten bakterie-fri. Med riktig trykk øl får fra tønne i glasset uten problemer. Men du bør rengjøre slangene grundig med jevne mellomrom for å unngå helserisiko. Vi har ulike øl slanger, slanger for CO2 og egnede verktøy i vårt utvalg.

Øl rør

Beer slangen er tilgjengelig i ulike lengder som yard ware og er mat sikker, dvs. meget egnet for kontakt med mat. Vi har også forskjellige diametre på lager, slik at retten rør er tilgjengelig for hver dispensere. Noen øl tubing   er mykere enn andre. Avhengig av dine behov, vil du finne den rette øl tubing   for dispenser.  

Beer Slangen må alltid være godt og grundig ren og fri for øl slam, øl stein og drikkevarerester. Du vil finne ulike rengjøringsutstyr for dette formålet i vårt utvalg av produkter. Forurensning kan føre til helseskader og øl mister sin smak.

CO2 og flasker nbsp;

I tillegg til øl rør, CO2-flasker er også nødvendig, som må være spesielt sikker, da røret er konstruert for et visst trykk. For eksempel har vi 1,5 meter lange øl rør med en indre diameter på 7 mm. Slangen er laget av høykvalitets, heavy-duty SK linjer og har to rette hylser, nøtter og tetninger. Andre lengder er tilgjengelig på forespørsel. Høytrykks øl rør med SK-merket, er også egnet for å dekantere karbondioksyd.

Tilbehør og verktøy

Tetninger kan monteres til øl og CO2-flasker, f.eks. Du må også sikringer og kontakter, samt nøtter i forskjellige utførelser. Avhengig av dine behov, vil du derfor finne alle typer reservedeler. Videre vil du alltid trenge såkalte maljer gjennom hvilke slangen er passert. De er laget fra ulike lengder og diametre, og kan være rette eller bøyd. For dysene kan bestille et munnstykke sett med muttere, klemmer og tetninger.

I tillegg, verktøy og tilbehør er inkludert i området. Slangeklemmer med isolert håndtak eller solide slange kuttere er praktiske hjelpere for installasjon av dispenseringssystemet og eventuelle reparasjoner.

Ingen øl dispensere   uten øl linje rør

Du trenger diverse tilbehør til drift av øl dispenser. Disse inkluderer en passende øl linje, med hvilken ølet blir transportert fra sylinderen til kranen.
kan ikke tappe øl uten et slikt øl linje i riktig tykkelse og length.A stort utvalg av høykvalitets øl linjer og passende tilbehør slike adaptere kan bli funnet i vår butikk.

De øl linje påvirkninger tappe trykk

For å oppnå gode resultater tapping, er den riktige driftstrykket av dispenserne   er avgjørende. I tillegg til den temperatur og CO2, spiller øl linje også en viktig rolle med hensyn til den nødvendige tappetrykk.
både diameteren og lengden er viktige. Jo lengre øl linje, er det høyere trykket som kreves for å transportere øl fra sylinderen til den øl trykk. På samme tid, ettersom tykkelsen av linje reduseres, trykktapet øker, noe som må kompenseres for ved hjelp av CO2 eller annen teknologi.
En øl linje rør med en diameter på syv millimeter og en lengde på fem meter derfor krever vanligvis et høyere trykk enn tappe et øl linje slange  . med en diameter på 10 mm og en lengde på tre meter
for en øl linje med en diameter på syv millimeter, kan man forvente et friksjonstap på 0,1 bar for to meter linjelengde. På den annen side vil en øl slange med en diameter på 10 mm
ha et trykkfall på 0,1 bar pr seks meter av ledningslengden.

Velg riktig øl linjen rør

Øl linjer er tilgjengelige i ulike diametre. Hvilket øl slangen er det riktige valget i ditt tilfelle avhenger av ulike faktorer.
Avhengig av hvor lenge avstanden og høydeforskjellen fra fat til kranen er og hva andre redskaper brukes i springen, en annen
øl linje rør kan være egnet.

Ølet linje må rengjøres regelmessig

Øl er et næringsmiddel, og som sådan krever omfattende hygiene. Dette gjelder selvsagt også øl linje røret. Regelmessig rengjøring er vesentlig og bidrar til å hindre dannelse av avleiringer og bakterier i beholderne.

Disse ikke bare påvirke smaken av øl, men kan også føre til sykdommer. Derfor rengjøre dispensere inkludert øl linjen slangen på regelmessig basis, og om nødvendig gjennomføre en omfattende grunnleggende rengjøring. Bare på denne måten kan du sikre at doseringssystemet er alltid tilstrekkelig rene og at øl utlevert er av perfekt kvalitet. Dette er spesielt viktig i den gastronomiske sektoren, men selvfølgelig også gjelder hvis du bruker en øl dispenser for private formål i ditt hjem. I tilfelle du ikke vet hvordan du rengjør øl dispenser.   inkludert øl linjen rør, vil du finne en omfattende håndbok med nyttige tips på nettsiden til den tyske Brewers' Association

Kjøp av høy kvalitet øl linje   rør

Når du kjøper øl linjer, sørg for at øl linjen tubing   passer til din øl dispenser. Også gi preferanse til høykvalitets produkter som de du finner i vår butikk. Tross alt, kommer øl linjen i direkte kontakt med øl. Det er derfor viktig at materialet er mat-sikker, slik at det ikke kan slippe noen skadelige stoffer i drikken.

Koble øl linjen riktig

For å peke på jobb uten problemer, er det ikke bare viktig å kjøpe riktig øl linje. I tillegg må det selvsagt også kobles profesjonelt. Endelig må dispenseringsinnretningen være helt tett. Ellers vil det være problemer med trykket, kan øl lekke og innsiden av øl slangen og tappeanlegget vil bli forurenset med bakterier.
derfor sørge for å bruke en passende øl linje og for å feste den med passende pakninger , klemmer og klemmer. På denne måten vil du unngå problemer med øl trykk og sørge for at tappesystem er i perfekt stand.

Vårt utvalg av øl linjer og tilbehør

Uansett om som verftet ware eller komplett sett klar for montering - du finner den passende øl linje under garanti. Fordi i vårt sortiment vi bærer øl slanger og
CO2-slanger i alle vanlige diametre, slik at vi kan tilby en løsning for alle behov.
I tillegg omfatter tilbudet vårt alt du trenger for den profesjonelle tilkobling av din øl linje, fra maljene og tetningsringene til klemmer. Dette omfatter blant annet høy kvalitet isolerende øl slanger   som du kan bruke til å isolere øl lines.Buy dine øl linjer og matchende tilbehør fra vår butikk og stoler på oss for drift av dine dispensere på velprøvd kvalitet fra anerkjente produsenter. Vi leverer din bestilling raskt og pålitelig til ønsket adresse, slik at det ikke er noen unødvendige ventetider etter kjøpet.