Bar kjøleskap

tønne pre-kjølere beskytte øl dunker mot lys og varme og gir ølet den riktige temperatur. På denne måten øl kommer til å tappe anlegget godt forkjølt. Avhengig av lagringsområde og antall dunker som kreves, kan forskjellige fat pre-kjølere anvendes.

Drum pre-kjøler for rustfritt stål tromler

I området finner tønne pre-kjøler i to til ti fat av rustfritt stål eller galvanisert stål. For den øverste fatet er det ofte et trykk. Den nederste av de fleste modeller er laget av krom, nikkel og stål. En meget god isolasjon for at temperaturen stadig kjøles. Utskiftbare sel og justerbare føtter er også tilgjengelig. De justerbare føtter kompensere for mulige ujevnheter i gulvet. Med disse modellene dreier det seg først og fremst sylinderen boksen, kommer passende kjøleanordning spesielt i tillegg.

KEG   fat er en vanlig type-tønne. Keg kommer fra det engelske språket og betyr "lite fat". Gjenbrukbare dunker ble spesielt utviklet for industriell fylling. Som de er for det meste laget av rustfritt stål, er aseptisk lagring mulig. Tønne fat vanligvis holder 30 eller 50 liter, og er også spesielt beskyttet med et gummibelegg. Belegget i seg selv gir allerede en viss mengde av isolasjon. Dunker forbli tett lukket og ølet når glasset gjennom røret nesten aseptisk.

Kjølesystemer   å legge på

kjøleanlegg   er fester for tromme bokser og stor kapasitet kjøleskap og kan ganske enkelt plugges inn over boksene. Avhengig av deres størrelse, kjøleanlegg   veier omtrent 30 til 40 kg og har en utgang på 220 til 400 watt. Temperaturen styres av en termostat og et digitalt display gir informasjon om den innstilte og virkelige temperatur. I tillegg er det en automatisk kondensasjon fordampning. Kjøleenhetene er rett og slett plassert på fat boksene er ingen spesielle kunnskaper er nødvendig. Avkjølings aggregater kan også kjøpes separat, for eksempel for å skifte ut en defekt enhet.

I tillegg til kjøling enheter og fat bokser, vil du også finne fullstendige kjøling tellere med oss. Drum pre-kjølere og kjølediskene kan settes opp hvor som helst uten problemer, og muliggjøre rask kjøling. Spesielt for større gastronomiske operasjoner tønne pre-kjølere er ikke bare svært nyttig, men nesten uunnværlig for å forsyne større grupper med kaldt, friskt øl når som helst. Til tross for den beste kjøling, bør ølet alltid være beruset så fersk som mulig.