Blandebatteri kjøkken

Høy kvalitet vann beslag for storhusholdninger

Det være seg for rengjøring av glass og servise eller for tilberedning av mat - vann er uunnværlig i gastronomi. En egnet vann fra springen må derfor være tilgjengelig, selvfølgelig. Men når du kjøper riktig blandebatteri, spesielle krav må tas i betraktning. En enkel vannkranen til privat bruk vanligvis ikke oppfyller disse kravene, og er derfor et svært dårlig valg. I stedet anbefaler vi at du bruker en profesjonell vann fra springen for storhusholdninger. I vår butikk vil du finne høy kvalitet gastronomi beslag i differentbr. Versjoner

Gastro vann beslag for alle behov

Hos oss finner du vann beslag for alle behov. Det spiller ingen rolle om man trenger en høyt trykk eller et lavt trykk fitting, en vann passende for en eller to vasker eller en ren gastro passende til kaldt vann. Vi garanterer at vi har passende modell som vil oppfylle dine krav.

Kjøp høytrykk eller lavtrykk vann montering?

Hvis du ønsker å kjøpe en vannkran, må du vite, blant annet om du trenger en høytrykks eller en lavtrykks kran. For å finne ut hvilken som er den rette, må du sjekke hvordan vannet varmes opp i ditt hjem. Hvis varmesystemet brukes til å varme opp vannet, er det to tilkoblinger på veggen. Disse blir vanligvis merket med en rød ring for varmt vann og en blå ring for kaldt vann. I dette tilfellet, trenger du en høytrykk sittende . Dersom, på den annen side, er vannet varmes opp av en kjele, er det bare én tilkobling for vann montering i veggen. I dette tilfellet trenger du en lavtrykks springen.

Slik virker en høytrykksventil

A høyt trykk kranen blander kaldt og varmt vann i kranen. Den har to forbindelser, hvorav den ene tjener som innløp for kaldt vann, og den andre som innløp for varmt vann. Benevnelsen høyt trykk fitting angir trykket som hersker i vannet montering.

Dette er hvordan en lavtrykkssittende arbeid

En lavtrykksmonteringen , på den annen side, har tre forbindelser, hvorav den ene er koblet til kaldtvanns forsyning. De andre to forbindelser koble

vann fra springen med kjelen, hvor en av dem leverer kjele med kaldt vann og den andre transporterer vann oppvarmet i kjelen til kranen .

Vann passer for en eller to bassenger

I vår butikk finner du vannbeslag for en vask, samt modeller som du kan bruke for to bassenger. Avhengig av eksisterende vask enheter, vil du alltid finne en Gastro passer som passer perfekt til dine behov og som forsyner deg med vann etter behov.

vannarmatur for kaldt vann

Hvis du ikke trenger varmt vann eller bare har en kaldtvannstilkobling, er en pilar springen det riktige valget En tap av denne typen har. bare ett innløp, som er montert på den tilsvarende kaldtvannstilkobling.