Dryppbrett

Når du trykker øl, noen ganger noe går galt eller kranen fortsetter å dryppe etter at glasset har blitt satt ned. Dryppebrett nå sikre at væsken straks renner ut i avløpet, og at hele baren ikke blir våt. Dryppebrett er derfor meget nyttig for å sikre at linjen er ren.

dryppanne som angitt i krav

Du vil finne rustfritt stål drypptrau i ulike størrelser. Noen modeller kan du bare sette på disken. Det finnes også todelte drypptrau i forskjellige størrelser. Dryppebrett kan også settes direkte inn i benken. Hvilke av variantene er egnet for deg, avhenger av din trykk system og dine lokaler. Bla gjennom vårt utvalg og bestemmer seg etter dine behov!

drypptrau er svært nyttig i den private sfære, men er nesten et must i storhusholdninger. Spesielt i gastronomi må det alltid være svært ren, slik at ubehagelig smuss ikke trenger å rengjøres etterpå. Å arbeide mer effektivt og sparer tid, drypptrau er et godt valg her. Vann og drikkevarerester kjøres direkte inn i avløpet, og trenger ikke å bli tørket bort før ølet kan trekkes videre.

Mange dispensere   - spesielt de mindre modellene, som også er meget godt egnet for privat bruk - er utstyrt med dryppanne som allerede er integrert i leveransen. Du kan også bestille drypp skuffer separat. Kanskje dryppskålen må byttes over tid; i så fall vil du finne den beste erstatningen med oss.

Glass rent verktøy

Forresten, glass rent verktøy   er praktisk for fukting av ølglass før tapping. I litt fuktet glass øl kan helles i bedre. Det finnes spesielle dryppebrett for glass rent verktøy, som er egnet i størrelse og format.

Finn ut når det passer deg hvilken størrelse og form er egnet for deg. Dryppskål og glass rent verktøy.   med dryppanner virkelig praktiske ledsagere for å tappe øl og unngå unødig tilsmussing