Cold Brew - Iced coffee

Filter

Cold Brew Coffee: dispenseringssystemer for perfekt kaffeglede

Cold Brew har lenge inspirert mange kaffeelskere også i Tyskland. Vi anbefaler å bruke et passende tappesystem for å tilberede spesialiteten på kald kaffe.

Hvis du leter etter en dispenser for den trendy kaldbryggedrikken, vil du sikkert finne den her. Bare bestill riktig modell i butikken vår og nyt den perfekte kaldkaffen i fremtiden.

Kaldbrygging er tappet med nitrogen

De fleste ølutdelingssystemer drives med CO2 for å oppnå trekktrykket som kreves for servering. Når du trekker kaldbrygging, brukes imidlertid nitrogen. Når du serverer kaffe, har dette stor innflytelse på det kremete skummet som kjennere setter pris på, i likhet med øl som Guinness.

Bortsett fra det, når du tapper kaldbrygget kaffe, sørger nitrogenet for at den får sin karakteristiske søte aroma. For selv om den ikke har samme smak, inneholder Cold Brew verken sukker eller melk. Den kalde kaffen er derfor ideell for alle figurbevisste mennesker som ønsker å nyte en forfriskende vekker.

Dispenseringssystemer for kaldbrygg nyter økende popularitet

Opprinnelig var Cold Brew hovedsakelig kjent og elsket i USA. Imidlertid har det nå endret seg. I dag har kald kaffe lenge vært en trend som blir mer og mer populær blant kresne kaffeelskere. Hvis du vil inspirere kundene dine eller gjestene dine hjemme med en veldig spesiell kaffe i fremtiden, er en kaldbryggedispenser definitivt et godt valg.

Bestill en kaldbryggedispenser

Cold Brew inspirerer med en søt smak og god kremhet. Hvis du ønsker å servere denne spesialkaffen i fremtiden, har du kommet til rett sted. I tillegg til ølutdelingssystemer tilbyr vårt sortiment også dispenseringsanlegg for kaldbrygging som du enkelt kan kjøpe online.

Bestill ditt nye dispenseringssystem for kaldbrygging fra oss og dra nytte av pålitelig levering, høy produktkvalitet og utmerket kundeservice. Men se selv. Vi er ikke i tvil om at du vil bli fornøyd med den kremete kaffen fra en kaldbryggedispenser.