Bar og cocktail

Fra skutt til cocktail - Alt for bar utstyr

Hva ville en bardisk være uten glamour og livsglede at godt blandet cocktails utstråle? Fra shakers og blande glass, ulike pourers og portioners til edle champagnekjølere og ice cube beholdere, tilbyr vi deg et bredt utvalg av varer på ich-zapfe.de å utstyre din bar profesjonelt. For mange cocktails, gir et lite smakfull innredning den siste finishen. Discover i vårt sortiment cocktail dekorasjoner, som den populære parti paraplyer, sugerør i forskjellige størrelser og fargerike cocktail pinner.

Cocktail forberedelse og drikke lagring

Hver bartender vet at å blande drinker er et håndverk som bare kan oppnås med de beste råvarer og verktøy. Du vil finne isbitmaskiner , caipirinha stampe og sitron squeezers, praktiske beholdere og glass   holders å ha alle ingrediensene raskt på hånden. For å gjøre det servering av flasker så enkelt som mulig, har vi dosering enheter som svært profesjonelle Spirit Master scoop, plast Laminerte korker og teller står. Shaker er bartender magiske gryte, der de edle ingrediensene blandes først til en spennende drink. Vi tilbyr Boston-Shaker , som består av en blanding av glass og rustfritt stål base, eller den tredelte shaker fullstendig laget av rustfritt stål med sil og lokk, som også er egnet som et måle kopp. Hold champagne og musserende vin flasker kjøle på en elegant måte. Oppdage vår velformet champagne skål laget av rustfritt stål, som kan inneholde opp til fire flasker, eller vårt fest champagne kjøler i skinnende sort sylinder utforming.

orden og renhet bak disken

Bak baren kan det være rask og hektisk til tider, og hver bevegelse må være rett, så det er viktig at flasker og glass har sin plass og er alltid klar til bruk. Et glass rail holder brillene hengende og plassbesparende og forbedrer din bar på en stilig måte. For ferske skylles glassene, er en dryppskål egnet, som fanger dryppende vann i en flat beholder. Glassene stå på plastoppsamlings matten, noe som gir dem et fast stativ, og samtidig beskytter glasset felgen. På ich-zapfe.de tilbyr vi deg utelukkende produkter laget av materialer av høy kvalitet som er preget av sin holdbarhet og elegant utseende, slik at det å jobbe bak disken betyr én ting over alt annet: å ha det gøy miksing