Tilbehør for tappetårn

Filter

Ulike tilbehørspakker gjør det mye enklere å trykk øl på puben eller i partiet rom hjemme. Tilbehørs pakkene inneholder flere nyttige enkeltdeler og er delvis tilgjengelig for å matche tappesystem. Alle enkeltdeler kan kombineres med hverandre. Sammensetningen av settene for 1- eller 2-linjetappesystemer varierer. I denne kategorien finner du alt tilbehør i praktiske sett i henhold til dine behov.

Tilbehør til 1- eller 2-linjetappesystemer

For 1- eller 2-line tappesystemer, er det, blant annet, CO2 sylindere, trykk reduksjonsgir, slanger, karbonsyre nøkler og tappehoder i forskjellige pakker. Hodene er tilgjengelig med flat fittig nedleggelser, kombi beslag eller andre nedleggelser. Avhengig av tappesystem kreves en annen nedleggelse.

Slangelengder, fylling mengder av karbondioksid flaskene og størrelser av CO2 flaskene varierer avhengig av tilbehør-sett, kan så forskjellige mengder øl bli utnyttet. Noen sett innbefatter også 5-liters adaptere eller føtter for CO2-flasken.

Tilbehørs pakker er ikke bare viktig for den innledende utstyr dispensere, men som levetiden til dispensere øker, har et stykke å bli erstattet eller en liten reparasjon må utføres, og ting som CO2-flasker eller rengjøringsmidler må kjøpes eller fylles igjen og igjen. Det er viktig å alltid ta hensyn til hvilke hjelpemidler som er kompatible med din egen doseringssystem.

Individuelle tilbehørspakker

De store tilbehørspakker inneholder alt tilbehør for 1- eller 2 linjer dispensersystemer. Du kan begynne å trykke en gang! De mindre settene inneholder vanligvis ca fem individuelle deler. Vanligvis tilbehørspakker for øl tappe er klare til levering i to til fire dager, noen av dem i løpet av 24 timer.

Er du ute etter tilbehør for mobile dispenserer eller for store to linjer dispenserer? Hvert sett er individuell. Takket være det store utvalget, finner du den rette for din dispenser hjemme eller i storhusholdninger. Med det rette tilbehøret øl smaker veldig bra og med profesjonelle tilbehør perfekt dosering er garantert!

Praktisk tilbehørspakker slipper å kjøpe alt tilbehør separat, og du kan også være sikker på at alle brikkene virkelig passer sammen. På denne måten vil du ikke bli overrasket når du monterer dem. Du kan alltid stole på svært god kvalitet og matching av settene. I tillegg kan de enkelte deler eller rengjøringsmidler som er egnet for dispenseren kjøpes separat til enhver tid.