Tappekran ølfat

For å bare trykke øl, trykke hoder er det perfekte verktøyet. På standard dunker, det er en ventil på toppen av fatet til hvilken tønne hode er festet. Ventilen er også kalt montering. CO2 tilføres via tønne kopler og ølet blir overført via slangene til tønne utleveringssystemet.

Forskjellige systemer

fire former er tilgjengelig i handelen: flate tønne koblinger, og nbsp; tønne koblere, kurv tønne koblere   og utkast tønne koblere, en spesifikk keg kobler passer på hver ventil. I tillegg til de forskjellige formatene, vil du også finne verktøy, rengjøringsmidler og tilbehør for tønne koplinger.

Flat og kombi tønne koblere ser svært like og begge er skjøvet sideveis på ventilen. Den eneste forskjellen mellom disse to systemene er sentrum tappet, som åpner ventilen på fatet fat. De flate tønne kobler lukkes over ventil som en klokke, mens den kombi tønne kobler har et lite stempel med en perforert kant. Selv om begge versjonene ser svært like, de kan ikke byttes.

Basket og utkast til tapping hoder er å skru systemer. De er mindre enn de skyve-systemer. Også disse to versjonene kan lett forveksles med hverandre. Kurven keg kobleren kan skilles fra utkastet tønne kobleren ved hjelp av to V-hals på stempelet. Utkast tønne-kopling eller kurv tønne kobler Draft har en kortere midtløfter.

Vi har en liste over hvilke bryggeri behov som nedleggelser. For eksempel, er spesielle trykk hoder kreves for Guinness øl. Før du legger inn bestillingen, kan du finne ut nøyaktig hvilke springen hode du trenger, slik at det ikke er noen ubehagelige overraskelser når utpakking og prøver det ut, så gleden av øl er garantert.

Rengjøring og tilbehør

Spesielt med dispensering hoder, bør du ta hensyn til renslighet og hygiene, siden de kommer i direkte kontakt med drikke. Derfor bør du utelukke mulige bakterie forurensning og helserisiko ved regelmessig, grundig rengjøring og desinfeksjon. I tillegg vil skitt ser ikke attraktivt. Flat og kombinasjons trykk hoder, for eksempel, kan rengjøres godt med en børste. Denne rensemetode er særlig miljøvennlig fordi ingen kjemiske rensemidler anvendes.

Det finnes også verktøy som gjør tappe enklere. For 5-liters dunker, for eksempel, er det adaptere som gjør det enkelt å dispensere   øl rett fra tønne. Ventiler, tetninger, veggbraketter, øl stoppekraner eller gjengede ringene er også nødvendig. Disse kan bestilles separat som reservedeler. Festet på riktig måte utleveringshoder lukke system på en sikker måte.