Lindr Kontakt 40

Filter

Lindr Kontakt 40: moderne dispenseringssystem for profesjonell servering

Kontakt 40 fra Lindr er en kraftig, moderne gjennomstrømningskjøler. Dispenseren er ideell for å sikre jevn servering i cateringbransjen. Øldispenseren scorer spesielt med sitt utmerkede forhold mellom pris og ytelse, som garantert vil inspirere deg også.

Øldispenser av høy kvalitet for kresne ølelskere

Lindr Kontakt 40 er en kompakt tørrkjøler, som fremdeles har tilstrekkelig kraft og som maksimalt kan helles 50 liter kaldt øl i timen. Dispenseren av høy kvalitet er veldig egnet for alle kvalitetsbevisste restauratører som ønsker å skjemme bort gjestene sine med en feilfri ølglede ved hjelp av en brukervennlig enhet.

Lindr-merket Kontakt 40 imponerer med moderne kjøleteknologi, takket være lavt energiforbruk. I tillegg tar det bare mellom fem minutter og åtte minutter med denne dispenseren før du kan helle de første kalde ølene. Takket være Kontakt 40 fra Lindr kan du være sikker på at du ikke trenger å la gjestene vente lenge, og at du vil være optimalt utstyrt for et høyere antall gjester.

Hvorfor Kontakt 40 er det perfekte valget

Som kjent er det ingenting som den unike, syrlige smaken av en kald øl på fat. Med Lindr Kontakt 40 av høy kvalitet er du avhengig av et doseringssystem som takket være kvaliteten garantert vil glede du også.

Takket være den robuste konstruksjonen og rustfast rustfritt stål, kan Lindr Kontakt 40 enkelt imøtekomme de høye kravene i kommersiell sektor. Høye standarder når det gjelder hygiene er derfor ikke noe problem i det hele tatt, og du vil glede deg over det nye Lindr-utleveringssystemet lenge.

Med øldispenseren Lindr Kontakt 40 velger du en holdbar og pålitelig gjennomstrømningskjøler, som for øvrig også kutter en fin figur og derfor absolutt passer til helhetsbildet i spisestuen din.

Lindr Kontakt 40 - Dine fordeler på et øyeblikk:

  • Utmerket pris/ytelsesforhold
  • Kompakt design
  • Moderne kjøleteknologi for høy energieffektivitet
  • Ukomplisert håndtering og igangkjøring
  • Fem minutter til åtte minutter til første øl
  • Timekapasitet på maksimalt 50 liter
  • Perfekt for alle kresne restauratører
  • Bestill billig øldispenser Lindr Kontakt 40 online

    Bestill Lindr Kontakt 40 praktisk online og glede gjestene dine i fremtiden med en perfekt drink som vil glede dem fullstendig. Selvfølgelig kan du også bestille riktig tilbehør som ølslanger her om nødvendig, slik at du kan starte din nye Kontakt 40 fra Lindr uten problemer eller forsinkelser.