Kegerator

kegerator

Moderne Ølskap tjene flere funksjoner samtidig: dispense, kulden og karbonat væsken. Ja, det er ikke en feil. For det første, Ølskap ble laget spesielt for øl, men i dag alle typer drikke kan bli satt inn i denne enheten -. Vin, champagne, cider, brus, kald brygge kaffe, etc

Måter for utlevering Øl

Enhver keg drikk skal kjøles. Den optimale temperatur lagrer smak og kan også forlenge holdbarheten utløpet av drikke. Drikkevaren fra kaggen kan være dispenser på to hovedmåter:

  • Ved hjelp av kegerator - væsken i den tønne blir avkjølt av den optimale temperatur (som avhenger av typen av drikkevare). Mens dispensering av den frie plass i tønne fylt med karbondioksyd (CO2). Dette hindrer den drikk fra oksydasjon
  • Ved hjelp av et doseringssystem -. I dette tilfellet, den tønne blir lagret ved rommet innetemperatur og avkjøles under dispensering. Dette betyr at væsken blir for varm.

Både overoppheting og underkjøling er skadelig for øl. Overoppvarmings kan føre til overdreven skumming, mens ved underkjølingen, karbondioksid forblir i drikken.

Fordelene ved å bruke Beer kegerator

Den optimale temperaturen er av stor betydning for øl. Utkast øl kjøleskap (i tilfelle de fungerer ordentlig) opprettholde temperaturen på drikken og hindre den fra overoppheting eller underkjøling. Ved å være lagret i optimale forhold, kan holdbarheten på ølet forlenges opp til 3 måneder. For ikke å nevne at smaken av drikken forblir den samme

Beer telleren oppnår også en mer viktig funksjon: med den, kan det være dispensere store volum av drikken. En tønne kan inneholde opp til ½ fat drikke (tilsvarende omtrent 40 pop bokser).

Hvis vi snakker om økonomien i området på kjøkkenet eller pub, er et øl kjøleskap et utmerket valg. Mens den er ganske plassbesparende, noen typer Ølskap gi deg en mulighet til å dispensere flere drinker (eller ulike typer en drink) fra en counter gjennom ulike kraner.

Vi bør også nevne her attraktivt utseende av dette elementet. Hvis du er en party-maker ingenting annet vil imponere dine gjester mer enn en innenlandsk øl teller. En kegerator er en absolutt “må ha” alternativ for de som tar vare på miljøet.: Ved hjelp av et slikt kjøleskap er mer miljøvennlig (og billigere) enn å kjøpe flasker eller bokser

Hoved minuser av Utnytte av tønne Kjøleskap

Noen av våre lesere har kanskje allerede tenkt at å kjøpe en kegerator er ganske dyrt. Det er definitivt. Men dette er et kjøp som oppveier alle kostnader. Er det noen ulemper ved å bruke fatøl kjøleskap da?

  • Det første du vil legge merke til når du starter å bruke kegerator er at summene i strømregningen vil bli større.
  • Du må også kjøpe en CO2 tank og holde et skeptisk øye på den (refill eller endring når det blir tøm).
  • Alle overflater som kontakt med øl må ofte rengjøres og desinfiseres.

I første omgang bør du alltid huske at en øl teller er en type kjøkkenutstyr så det krever spesiell service.

Typer Ølskap

Før du investerer pengene dine i en kegerator du bør tenke på sitt viktigste formål i ditt hus / pub. Dette vil hjelpe deg å velge den optimale øl teller som vil møte alle dine behov. Her er de beste typer øl kjøleskap som alle er også tilgjengelig på vår side.

Tips til hjelpe deg å velge din perfekte kegerator

Det første du må ta hensyn til precedently velger en kegerator er å måle området der du skal sette dette elementet. Kontroller at du har nok plass, ikke bare for øl teller med kegs, men også for kranen over. Ikke glem å la flere inches mellom kegerator og veggen hvis du er opp til å kjøpe en frittstående en.

Det vil også være ganske klok beslutning å sjekke hva kegs er tilgjengelige i ditt område. Hver type av Ølskap nevnt ovenfor er forenlig med dunker av spesiell størrelse og volum. Sørg for at kjøp og levere drikkevarer vil ikke være en grunn for din hodepine. Den bærer også å gjenta at en tønne av væske er ikke så lett. Sannsynligvis, må du bestille en spesiell type levering til kjelleren eller garasjen.

En ting å huske på er at noen drikker kan kreve forskjellige ekstra tilbehør. For eksempel, må du kjøpe en Nitrogen regulator i tilfelle du ønsker å drikke Guinness. Noen dunker kan også trenge en spesiell kopler for å være riktig tilkoblet til kegerator systemet.

Husk å rengjøre kegerator regelmessig og riktig. Dette er den anordning som er koblet sammen med matvareprodukter etter det hele tatt. Hygiene delen vil hjelpe deg å velge de nødvendige midler og elementer.